X
Castingjaink


Székesfehérvár – Budapest – Győr – Tatabánya – Komárom – Szombathely – Veszprém
Keszthely – Szeged – Kaposvár – Szekszárd – Pécs – Szolnok – Kecskemét – Eger


Az Aktuális Casting helyszíneinkről és időpontjainkról (mikor, melyik városban és pontosan melyik kávézóban tartjuk a személyes találkozókat) E-mailben küldünk részletes tájékoztatást azoknak, akiket a jelentkezési lapjuk és fotóik alapján alkalmasnak találtunk egy személyes találkozóra!

Válogatásainkra az egész ország területéről, illetve Szlovákiából és Ausztriából is várjuk a modellkedéshez kedvet érző jelentkezőket! Castingokat az ország több nagyvárosában havi rendszerességgel tartunk, hogy minden jelentkező számára lehetőséget biztosítsunk a találkozóra! Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével, és néhány darab (akár amatőr kép is lehet) mellékelt fotóval lehet. Castingjaink alkalmával munkatársaink minden jelentkezőt egyesével fogadnak, így lehetőség nyílik minden kérdés személyre szabott megválaszolására. Az állásinterjú körülbelül 30 percet vesz igénybe. Szakképzett kollégáink már az első alkalommal eldöntik, hogy kivel szeretnénk együtt dolgozni, és hogy kinek milyen munkalehetőségeket tudunk kínálni.


A Castingra a következőket kell magaddal hoznod:

  • 18 éves kor alatt mindenképpen szükséges, hogy a szülő elkísérje a jelentkezőt! (Amennyiben a szülőnek nincs lehetősége erre, írásbeli meghatalmazást kell adnia egy 25. életévét betöltött személynek, aki gyermekét elkíséri a találkozóra)
  • Pontos méretek: magasság, testsúly, mell-, derék-, csípőbőség, ruhaméret, cipőméret. A hölgyeket kérjük olyan ruhában megjelenni, melyben jól látható az alakjuk! Natúr sminkben, hosszú haj esetén kiengedett hajjal kell érkezni!
  • Amennyiben már részt vett portfoliófotózáson, akkor a portfólióval együtt várjuk (CD/DVD-n, illetve 3-4 képet előhívatva, kinyomtatva)!
  • Baby- és gyermekmodelleknél az anyuka mellé még egy kísérőt kérnénk – aki vigyáz a gyermekre addig, míg kolléganőink megbeszélik a jelentkező lehetőségeit, a további lépéseket!

Jelentkezés

Mondecaste Team

Minden jog fenntartva! © 2009 - Admin
2014 Július 24. - 334 látogató a mai napon.
Designed by P & G WebDesign